Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Τα είπες Γιώργο;;;;

7 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα βρε Φανη;
Με τα κασκολ θα κανει πολιτικη;

KOSTAS PAP είπε...

Νομίζω ότι ο κ Παπανδρέου εκτός από τις επικοινωνιακές γελοιότητες επί της ουσίας κουβεντιάζει με τους Τούρκους παραχώρηση Ελληνικών τμημάτων στο Αιγαίο για συνεκμετάλλευση. Γιαυτό και κάνει διπλωματία εν κρυπτώ και δεν ενημερώνει κανένα κόμμα. Αν Φάνη μου ήταν καθαρά τα πράγματα δεν θα τα έκρυβε. Δεν συμφωνώ καθόλου με την ουσία των στίχων σου. Ο κ Παπανδρέου είναι νομίζω επικίνδυνος για τη χώρα και τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

ΞΗΜΕΡΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ είπε...

Ρίκη
Το κασκόλ σε πείραξε;

ΚOSTA
οι απόψεις όλων είναι σεβαστές.
Ανησυχώ και γω για το τι θα γένει θα μου επιτρέψεις όμως εγώ να μην πιστεύω σε όσα ακούγονται και γράφονται για εθνικές παραχωρήσεις.
Αυτη τη εποχή παίζονται πολλά παιχνίδια στην πλάτη μας
Εγω θέλω να δω αποτελέσματα και είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος.
Δεν κατάλαβα που διαφωνείς
Δεν πρεπει να ισχύσει το διεθνές δίκαιο; -Δεν πρέπει να ξερουν ότι με τις προκλήσεις δεν θα κερδίσουν τίποτα; Δεν πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να τους δώσουμε ούτε σπιθαμή από το Αιγαίο; Δεν πρέπει άμεσα να προχωρήσει η όποια κυβέρνηση σε αξιοποίηση του φυσικού ππλούτου; Δεν πρέπει να μας προβληματίσουν καινα μας διδάξουν τα λάθη του παρελθόντος;

Εδώ όπως, έκανα μέχρι σήμερα, θα σατιρίζω τα καθημερινά σωστά ή λάθος δεν έχει σημασία, ΧΩΡΙΣ σκοπιμότητες και παρωπίδες.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

http://koukfamily.blogspot.com/2011/01/blog-post_4462.html


Δες εδω σχετικα με το κασκολ να δεις τι με πειραξε Φανη

ΞΗΜΕΡΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ είπε...

SKPOYTZAKO
Καλή εβδομάδα και σε σένα

Ρίκη
Νομίζω ότι πάει πολύ μακριά αυτή η λογική .Δεν συμφωνώ, ίσως να κάνω και λάθος.
καλή εβδομάδα.

KOSTAS PAP είπε...

Φάνη
Συμφωνώ και χαίρομαι και με τις διαφωνίες σου και σου αναγνωρίζω το απόλυτο δικαίωμα να σατιρίζεις όπως θέλεις. Επειδή όμως και η σάτιρα περνάει πολιτικά μηνύματα αυτός ήταν ο λόγος του σχολίου μου. Τώρα πόση αισιοδοξία μπορεί να έχει κανείς όταν καθημερινά γίνονται δεκάδες παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας από τους Τούρκους, όταν πολεμικά πλοία τους φτάνουν μέχρι την Εύβοια και την Τζιά και όταν ελικόπτερα Τούρκικα πετούν πάνω από την Μακεδονία και φωτογραφίζουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ είναι ένα ερώτημα. Και γιατί η Ελλάδα δεν ανακυρήσσει την ΑΟΖ της με την Κύπρο πράγμα που έκανε το μικρό κράτος της Κύπρου με το Ισραήλ (παρά τις απειλές των Τούρκων) είναι ένα πολύ ενοχλητικό ερώτημα επίσης. Μακάρι να διαψευσθώ. Καλό βράδυ και συνέχισε απτόητος τη σάτιρα (και εμείς τις επιφυλάξεις μας).