Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Ρακομικίνες

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αγορά είναι σαν τον ποδηλάτη ή θα πάει μπροστά ή θα πέσει» επισήμανε ο υπεύθυνος Επενδυτικής Στρατηγικής της Βορείου Ελλάδος ΑΧΕΠΕΥ Γιώργος Σερεμέτας, μιλώντας στην fmvoice.gr.

Αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο, εκτίμησε ο κ. Σερεμέτας. Σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχει ρευστότητα στα χαρτοφυλάκια, η οποία είναι διαθέσιμη αλλά δεν έχει ακόμα επενδυθεί. Γι' αυτόν τον λόγο, συνέχισε ο ίδιος, θα υπερβάλουν την ανοδική κίνηση για να «βάλουν» τους επενδυτές σε αυτά τα επίπεδα.

Αναφερόμενος στην μετοχή της Εθνικήε εκτίμησε ότι οι ξένοι είναι αυτοί που στήριξαν την κίνηση προς τα πάνω. Ενώ, κατάλληλο επίπεδο τιμών για να αγοράσει κάποιος ΕΤΕ, σύμφωνα με τον αναλυτή, είναι τα 15,5 ευρώ και έπειτα όταν φτάσει τα 20-21 ευρώ, που αυτό θα σημάνει ότι θα «φύγει» για τα 25 ευρώ.

«Επενδυτική ευκαιρία» χαρακτήρισε στην συνέχεια ο κ. Σερεμέτας την μετοχή του ΟΤΕ, ενώ πρόσθεσε ότι είναι «λαχείο» για την D.T.

Μιλώντας γενικότερα για την ελληνική αγορά, ο καλεσμένος της εκπομπής «Ο καλός και ο κακός βγαίνουν βόλτα στην Σοφοκλέους» υπογράμμισε ότι θα πρέπει να της δώσουν μεγαλύτερο βάθος, όπως για παράδειγμα να δημιουργηθούν νέα προϊόντα και να μπουν μικρότερες εταιρείες, θα πρέπει να κοιτάξουν το retail. Όπως τόνισε ο ίδιος η αγορά είναι «ο κινητήριος μοχλός της χώρας».

D.Angel είπε...

Μπορώ να έχω μια παρτίδα σύντεκνε;;;Χα χα χα χα
Κάντες 2 να έχουμε
χα χα χα χα
Φιλιά πολλά

ΞΗΜΕΡΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ είπε...

Συντέκνισσα εχλώμιασες
και θες ενιχυμένη
η νταμιτζάνα στο χωριό
κάτω σε περιμένει.