Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009

11 σχόλια:

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
dreamer-angel είπε...

Zηλεύωωωωω
Καλό σου ταξίδι καλέ μου!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα χωριά της Μαγνησίας είναι απόλυτα εγκαταλελειμμένα από τις κυβερνήσεις και Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ
σχόλιο αναγνώστη μας:
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .... ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΟΦΙΤΣΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ .... ΣΕ ΑΝΤΙΔΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ... ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ .... ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΚΗΔΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ... ΠΟΛΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ !!!! ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ !!!)
.... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΩΡΕΥΘΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΥΤΑ ... ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ !!!!
ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΕΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΑ .... ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΓΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ????
........................................................................................................
Ο Βασίλης Λεβέντης, αν και μέχρι σήμερα έχει δεχτεί 4 απόπειρες κατά της ζωής του, ποτέ δεν σταμάτησε να αγωνίζεται!!!!!!!

Αγαπητοί μου αναγνώστες της Αντιδιαπλοκής, σας δίνω τα θερμά μου συγχαρητήρια, για τη δίψα σας να μάθετε την πολιτική αλήθεια της καημένης μας πατρίδας, της Ελλάδας.
Ως γνήσιος κεντρώος πολιτικός θέλω να σας εγγυηθώ ότι ο Βασίλης Λεβέντης και οι άξιοι συνεργάτες του είναι η μοναδική ελπίδα για να ζήσουμε όλοι μας μια ουσιαστική ποιοτική ζωή, χαράς και ευτυχίας. Θέλω, επίσης, να μάθετε ότι οι συνεργάτες του Βασίλη Λεβέντη είναι άτομα με πλούσιες γνώσεις και θέληση για να αλλάξουν την Ελλάδα ριζικά. Ο Βασίλης Λεβέντης, αν και μέχρι σήμερα έχει δεχτεί 4 απόπειρες κατά της ζωής του, ποτέ δεν σταμάτησε να αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για τους αδικημένους, φτωχούς και δυστυχισμένους συνανθρώπους του. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κάνει έναν ηθικό και έντιμο αγώνα, χωρίς χρήματα, με μοναδικό της όπλο την αγνή και αγαθή πρόθεσή της για ευτυχισμένη και δίκαιη ζωή, όλων των ανθρώπων και κυρίως των φτωχών, δυστυχισμένων και χρόνιων ασθενών. Εγώ μένω στο Νομό Μαγνησίας με πρωτεύουσα το Βόλο και στην κωμόπολή Ριζόμυλος. Δυστυχώς, τα χωριά της Μαγνησίας είναι απόλυτα εγκαταλελειμμένα από τις κυβερνήσεις και Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Λόγω της απόλυτης εγκατάλειψης από την Πολιτεία σε όλα τα χωριά της Μαγνησίας, οι άνθρωποι και κυρίως οι γυναίκες, σε μεγάλο ποσοστό ζουν καθημερινά με ψυχοφάρμακα και τάσεις αυτοκτονίας. Αλλά και στο Βόλο τα
προβλήματα είναι υπέρ τεράστια!!! Πάνω από 800 συνάνθρωποί μας τρώνε φαγητό από τις εκκλησίες της πόλης. Η φτώχεια και η πείνα συνεχώς αυξάνεται με αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι διάφορες
εγκληματικές ενέργειες και κυρίως οι κλοπές. Επίσης, η πόλη του Βόλου έχει καταντήσει το αγαπημένο στέκι των εμπόρων ναρκωτικών, αφού η ηρωίνη και το χασίς πουλούνται με το κιλό!!!
Στις περισσότερες περιοχές του Βόλου το νερό είναι ακατάλληλο για να το πίνουν άνθρωποι, αφού έχει δηλητηριώδεις ουσίες, σε μεγάλα ποσοστά.Η ανεργία συνεχώς αυξάνεται και οι νέοι μας ζουν με το χαρτζιλίκι των γονιών και συγγενών. Επίσης, στο Βόλο υπάρχει μεγάλο ποσοστό ασθενών με αφροδίσια νοσήματα,αφού οι νέοι μας έχουν ναρκωθεί από την Πολιτεία με αποτέλεσμα να ασχολούνται αποκλειστικά με το σεξ.
Κλείνοντας, θέλω να πως σε όλους τους πολίτες της Μαγνησίας ότι εάν αγαπούν πραγματικά τον εαυτό τους, έχουν χρέος να ψηφίσουν την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, διότι μόνο η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ έχει τη θέληση και μπορεί να τους προσφέρει για πάντα μία ευτυχισμένη και αξιοπρεπή ζωή!!!
Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και στήριξη, τόσο στο Βασίλη Λεβέντη όσο και στους άξιους συνεργάτες του.
Ο Θεός μαζί σας!!!

Με εκτίμηση και αγάπη
Ανέστης Εμμανουήλ,
Πολιτευτής Μαγνησίας με την
Ένωση Κεντρώων!!!


http://makelio.blogspot.com/2009/02/blog-post_2210.html

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε γνώσεις;
Έχετε απορίες;
Θέλετε να δείτε πώς να κερδίζετε;
Βρείτε τα όλα εδώ

barel είπε...

Φάνη καλώς να πάς
καλώς και να γυρίσεις
και πάλι τους πολιτικούς
κρητικά να σατιρίσεις.

ikor είπε...

Μας λείπ' η μαντινάδα σου
κι η κριτική σου σκέψη.
Εύχομαι γρήγορα το blog
κοντά μας να σε πέψει.

ΣΤΕΛΙΟΣ είπε...

Καλά να περάσεις φίλε,
Φιλά στην Πατρίδα!!!!

Ξημεράκης Φάνης είπε...

Σε λίγες μέρες φίλοι μου
θα βρίσκομαι κοντά σας
ευχαριστώ και με τιμούν
πολύ τα σχόλια σας

ANKYR είπε...

Καλά να περνάς Φάνη ! Άντε και με το καλό πάλι πίσω !

buster είπε...

οι μαντινάδες μας αρέσουνε
επέστρεψε το γρηγορότερο
αν χρειαστεί θα το ρυθμίσουμε
νά 'ρθεις μ'ελικόπτερο!

Ξημεράκης Φάνης είπε...

Dremer-Angel
Ευχαριστώ για τις ευχές
δεν πρέπει να ζηλεύεις
αφού σε λίγο στο νησί
θα κατοικοεδρεύεις.
Barel
Φίλε μου οι πολιτικοί
ίσως να καταλάβουν
αν το σωστό το μύνημα
στις κάλπες θα το λάβουν.
Ikor
Φίλε μου σε ευχαριστώ
είμαι και παλι πίσω
στις όμορφες σελίδες σου
πάλι θα σεργιανίσω.
Στέλιος
Φίλε μου να ταν εύκολο
μια δυο ρακές να πιούμε
για την "πατρίδα" μας πολλά
θα είχαμε να πούμε.

ΑΝΚΥΡ
Ευχαριστώ για τις ευχές
φιλιά στη Μυτιλήνη
ενα κομμάτι της ζωής
στη Πέτρα έχει μείνει

Buster
Οχι με ελικόπτερο
θα παρεξηγηθούμε
που ξέρεις στο Κορυδαλλό
μπορεί και να βρεθούμε.